Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Murad till Örebro Syrianska

ÖSKs tidigare talang Lukman Murad byter klubb. BK Forward skriver på sin hemsida, att man genomför en bytesaffär med örebrosyrianerna.  Till Forward går den 22-årige mittfältaren Jakob Sauma. I den andra riktningen går alltså den två år yngre Lukman Murad, som i år haft svårt att få speltid i div 1.

Efter att tidigt ha klassats som en supertalang med pojklandslagsspel etc. gick utvecklingen i stå för Lukman. När han nu lämnar Forward för spel i div 2-laget Örebro Syrianska får han väl dra ett streck över fotbollen som karriärmöjlighet och spela vidare om han tycker att det är roligt.

BK Forward: Forward värvar dubbelt
NA: Forward byter spelare med Syrianska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.