Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Gustavsson nu klar för Elfsborg

Efter några dagar med rätt envis ryktesspridning eller vi kanske skall kalla det förhandsspekulationer blev det idag helt klart, att Daniel Gustavsson lämnar ÖSK. I stället kommer han att under de närmaste tre och en halv åren att spela för IF Elfsborg. I Borås presenterades han idag med en matchtröja med nummer 7 – ett stort steg för grabben från Kungsör som hos ÖSK envisades med att bära hockeynumret 90.

DG verkar redan tidigare ha varit överens med Elfsborg om en övergång efter året säsong då hans kontrakt med ÖSK löpt ut. Nu släppte ÖSK honom ett halvt år i förtid och kan väl förhoppningsvis inkassera en mindre slant för detta.

IF Elfsborg: Daniel Gustavsson klar för Elfsborg
ÖSK: Daniel Gustavsson till IF Elfsborg
Borås Tidning: ”Blev klart i går kväll”
NA: ”DG” till Elfsborg: ”Finns mer att ge”
Borås Tidning: ”Presskonferensen och en intervju med Daniel Gustavsson (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.