Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Park Arena snart fulltecknad

Så här kommer det att se ut.

Så här kommer det att se ut.

Skåningarna i Skanska verkar att ha lyckats bra med sitt projekt Park Arena – 55 bostadsrätter som byggs mellan Södra Läktaren och Restalundsvägen. Av de 55 lägenheterna är i dagsläget (max) 11 osålda. Så byggstarten lär inte vänta på sig mer än nödvändigt.

Något direkt samband med restaurationen av Södra Läktaren har nog inte det här projektet – mer än att de råkar finnas med på samma detaljplan. För Eyrafältet innebär byggnationen att idrottsanläggningarna blir ännu mer inneslutna av bostadsfastigheter.

Märkligt namn på bostadsrättsföreningen för övrigt. En arena finns det ju onekligen, men var är parken?

Skanska bostäder: Örebro, Park Arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.