Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup: Dag 4 – BP vann B-finalen

ÖSK U15 förlorade sin sista match i årets upplaga av Elite Hotel Cup. Brommapojkarna vann B-finalen med 2-0. Jag hade själv inte möjlighet att se matchen, men träffade Thomas Andersson i samband med ÖSK Söders div 1-match på eftermiddagen. Thomas tyckte att ÖSK hade gjort en bra match och hållit jämna steg med sina motståndare. Målchanser hade båda lagen haft, men precis som tidigare under turneringen hade ÖSK haft svårt att få till det framför mål.

A-finalen vanns av Helsingborg över Djurgården med förkrossande 5-0. Matchen om 3:e pris vanns av AIK över IFK berga med 3-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.