Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kalmar släpper ”Pärlan”

Vart är Pär Ericsson på väg?

Vart är Pär Ericsson på väg?


Kalmar FF och Pär ”Pärlan” Ericsson har kommit överens om att nu är det slut. Med ett halvt år kvar på kontraktet släpper KFF sin anfallare som nu är fri att på egen hand söka efter en ny arbetsgivare.

Tiden i Kalmar blev aldrig någon succé för Pärlan, som i år bara fått göra ett allsvenskt inhopp. Jag tyckte, att han försvarade sin plats när han under fjolåret som inlånad gästspelade en halv säsong hos ÖSK. Det lär ju ha funnits en option att ta över honom, men det var inte en möjlighet som ÖSK utnyttjade inför årets säsong. Även om det ibland verkade som om det fanns ett intresse. Man ville väl inte betala för en spelare som Kalmar ville bli av med, antar jag.

Alexander Axén verkar ju gilla Ericsson så vi får se om ÖSK tar in honom igen när det inte längre kostar något att lösa honom från hans kontrakt. Annars lär det väl inte vara alltför svårt för spelaren att hitta en ny klubb som behöver en målgörare.

Kalmar 24: Kalmar FF dumpar petad anfallare: “Bäst för min fotbollskarriär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.