Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuelsson tränar Assyriska

Assyriska FF i Södertälje har inte haft någon bra start på årets kampanj i Superettan. Efter sju spelade omgångar ligger laget sist med en vinst och sex förluster. En resultatutveckling som ledde till att lagets tränare Tor-Arne Fredheim fick sparken. (Samme Fredheim som under flera års tid uträttade underverk med Ljungskile).

Till Fredheims ersättare har klubben utsett sin assisterande tränare Fredrik Samuelsson. Oklart dock om detta är för en övergångsperiod eller tänkt som en permanent lösning. Fredrik har uppenbarligen en hel del synpunkter på hur den sportsliga delen av klubbens verksamhet sköts och hur han skulle vilja ha det.

Fredrik kom till ÖSK från Assyriska inför säsongen 2003 och representerade klubben under fem säsonger – sammanlagt blev det 92 matcher i svartvitt. Han lyckades förutom säsongen 2006 då ÖSK spelade i Superettan aldrig ta steget till att bli en given startspelare. Å andra sidan var han tillräckligt bra för att i allmänhet få speltid i minst hälften av lagets matcher. En av de spelare han konkurrerade med om platsen som högerback var Axel Kjäll.

Länstidningen: Nye tränaren – ”Vi behöver nyförvärv”

Fredrik Samuelsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.