Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-derby i distriktscupen?

Årets DM-lottning för herrklassen ligger nu ute på ÖLFF:s webbplats. Om allt går enligt Plan A kan vi i åttondelsfinalen se fram emot en match mellan ÖSK Söder och ÖSK Fotboll.

ÖSK Söder har i sin sextondelsfinal fått en bortamatch mot Åmmebergs IF på sin lott. Matchen spelas på Björkvallen (gräs alltså) redan den 9 maj. Åmmeberg spelar precis som ÖSK Söder i div 6. Förra året tillhörde båda lagen den södra div 6-serien. I år ÖSK Söder har flyttats till div 6 Norra. Då klubbarna möttes förra året vann de sina respektive hemmamatcher. Åmmeberg med 4-2 och ÖSK Söder tog på hösten revansch hemma på GPP IP med en 2-1 seger.

ÖSK går i årets DM-turnering in så pass tidigt som i åttondelsfinalen och kommer då att få möta segraren i matchen Åmmeberg – ÖSK Söder. Segraren i åttondelsfinalen ställ sedan i kvarten mot ett av lagen SMÅ IF – Öfvre Adolfsberg FC / Vivalla SK – Yxhults IK.

ÖLFF: Spelprogram Eksjöhuscup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.