Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En resa till Kuba

Miroslaw Kubisztal (Foto: Jesper Eriksson/Örebroar´n)

Miroslaw Kubisztal (Foto: Jesper Eriksson/Örebroar´n)


Journalisterna Karl Schriever-Ablen och fotografen Jesper Eriksson hos gratistidningen Örebroar’n har rest till Polen för att träffa ÖSKs gamla skyttekung Miroslaw Kubisztal. Resultatet (utgåva 111/2016)återfinns i veckans utgåva av tidningen.

Det här är väl förmodligen inte en nyhet för de som bor i Örebro. Tidningen är gratis och delas ut till så gott som alla hushåll i Örebro. Men för avsides boende ÖSK-supportrar kan det kanske vara av intresse att få en länk till artikeln.

Örebroarn: På plats i Kubaland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.