Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Mot Åtvidaberg på norr

I kväll kommer ett förmodligen revanschtörstande lag från Åtvidaberg till Örebro för en match i juniorallsvenskan. Lagen har nämligen redan mötts en gång. I ligacupens inledande match borde Åtvidaberg rimligen på sin hemmaplan ha avgått med segern. Men trots två straffar (en räddad och en slagen utanför) och trots ett antalsmässigt övertag under drygt 20 minuter (Kevin Johansson utvisad) blev det ändå ÖSK som tack vare David Holms straffmål kunde vinna matchen. ÅFF var det bättre laget men förlorade ändå (rätt onödigt).

U19: Tungarbetat i Åtvid

I juniorallsvenskans inledande omgång besegrade Åtvidaberg Vasalund med 2-1. Så här tidigt på säsongen är det fortfarande svårt att värdera resultat, men Vasalund brukar ha starka och rätt fysiska lag, så det var säkert ett bra resultat.

ÖSK kommer från en förlustmatch (4-3) på bortaplan mot årets ligacupsfinalister från Djurgården.

Matchtrupp: Gustaf Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Axel Påhlsson, Alex Hahne, Oscar Sandberg, Viktor Franssila, Michel Yañes Hernandez, Albin Ödberg, Kevin Johansson, Mikael Loön, Mirza Turan, William Gunnarsson, Felix Möller, Marcus Karlsson, Jonathan Lundberg, Almin Masic, Ebrima Jaiteh och Simon Danielsson.

Matchen som döms av Oscar Hult från Kumla börjar kl 19:00 och spelas på Pettersbergs IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.