Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Färdigspelat för Haddad

Andreas Haddad tränar magmusklerna under överinseende av Örebro Rehabcenters Ulf Gustavsson.

Andreas Haddad tränar magmusklerna under överinseende av Örebro Rehabcenters Ulf Gustavsson.


I Länstidningen från Södertälje kan man idag läsa, att Andreas Haddad har spelat sin sista fotbollsmatch (som det verkar). Eftersom hans nuvarande klubb, som är Assyriska FF, ännu inte har tagit upp frågan om ett nytt kontrakt har Haddad nog förstått, att det inte kommer att komma något sådant erbjudande heller.

Andreas Haddad kom till ÖSK inför säsongen 2011 och såg till att börja med ut att vara en riktig kanonvärvning. Under försäsongen producerade han mål i parti och minut och såg allmänt ut att kunna bli en värdig efterträdare till Kim Olsen.

Speciellt mycket seriespel blev det dock aldrig för Haddad. Tillsammans med William Atashkadeh höll han ÖSKs medicinska team sysselsatta under två års tid. Under sina två år hos ÖSK spelade han bara åtta allsvenska matchen varav sex var från start. Efter två år av ett treårigt kontrakt kom parterna överens om att avsluta i förtid. Officiellt av sociala skäl eftersom Haddad ville tillbaka till Stockholm där hans fru fått jobb.

Efter ett kortare gästspel hos Brommapojkarna i Superettan där han spelade en del men verkar ha kommit på kant med klubben gick han under sommaren 2012 till Hammarby. I Stockholmsklubben blev det bara sex matcher från start under ett och ett halvt år. Skadeläget var dock bättre eftersom han även finns noterad för 14 inhopp. Det räckte inte för Hammarby och förra året var han tillbaka i Assyriska där hans karriär en gång började. Inte heller hos Assyriska blev det speciellt många matcher – fyra från start och 12 inbyten. Inte tillräckligt bra för att motivera klubbledningen att erbjuda honom ett nytt kontrakt.

Länstidningen: Haddad lägger skorna på hyllan
NA: Förre ÖSK-stjärnan lägger skorna på hyllan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.