Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob Nilsson till Nora

Talangtruppens föredetting Jacob Nilsson lämnar BK Forward och kommer under den kommande säsongen att representera det nyuppflyttade div 3-laget Nora BK. I sin nya klubb kommer han bland annat att han de före detta ÖSKarna Magnus Wikström, Herish Kuhi, bröderna David och Adam Johansson samt Adam Palm som lagkamrater.

Under senare år har nyuppflyttade div 4-lag från distriktet haft väldigt svårt att etablera sig på den lägsta nationella nivån. I princip har lagen blivit uppflyttade bara för att sedan åka ur direkt. I och med att IFK Kumla efter sin serieseger tagit steget från trean till tvåan kommer det i år att bara vara två lag från örebrodistriktet i div 3. Vi får hoppas att Nora nu förstärkt sitt trupp tillräckligt mycket för att klara av att tillsammans med FK Bosna 92 försvara distriktets färger i västra Svealand.

NA: Nora värvar Forwards kapten: ”Tjänstefel annars”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.