Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astvald till Levanger

Marcus Astvald med Boris Lumbana - lagkamrater både i ÖSK och Degerfors.

Marcus Astvald med Boris Lumbana – lagkamrater både i ÖSK och Degerfors.


NA skriver, att Marcus Astvald nu gjort klart med en ny klubb. Det blir den norska andranivåklubben Levanger FK han under de närmaste två åren kommer att representera. Rent fotbollsmässigt verkar det alltså inte bli någon nivåhöjning för den löpstarka kantspelaren. Men det är klart – en hel del nya erfarenheter får han säkert på köpet.

Ensam svensk blir han hur som helst inte i klubben. Andreas Holmberg har inför den hör säsongen tagit steget från huvudtränarposten till att bli sportchef. Holmbergs efterträdare är Magnus Powell. Dessutom finns det ytterligare några svenska i spelartruppen – dock inte några kändare namn.

NA: Astvald klar för norsk klubb
Levanger FK: Marcus Astvald klar for LFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.