Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Västra Stå: Full fart framåt

Igår passerade antalet sålda årskort till Västra Stå 600-strecket. ÖSKs biljettkampanj har överträffat allas förväntningar (utom möjligen Alexander Axéns). Det ursprungliga målet var satt till att öka antalet sålda årskort från 174 till 500. Ett mål som snabbt överträffades och nu är man på väg mot det nya målet på 750 kort. Ännu återstår det lite drygt två veckor och en löneutbetalning innan kampanjen avslutas så det är inte otroligt att även detta andra förhöjda mål uppnås.


Kubanernas kampanj som syftar till att ge en möjlighet för ensamkommande flyktingbarn att se ÖSK spela på Behrn Arena har även den fått en minst sagt flygande start. Kampanjmålet på 40.000 kronor, vilket motsvarar 50 årskort verkar uppnås inom ett dygn. I en intervju på SR P4 Örebro nu på morgonen berättade Kubanernas ordförande Konrad Sööder att man redan fått in 37.500 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.