Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2015/16: Almebäck tillbaka?

Snart verkar det vara dags att ta bort frågetecknet i rubriken. Expressen uppger idag, att ÖSK och Bröndby nu är överens om Michael Almebäcks övergång till Örebro.

Expressen: Avslöjar: Allsvenske profilen återvänder

Mittbacken är således tillbaka på ruta 2. (BP är ruta nr 1). Vi får väl hoppas att hans snabbhet även nu när han hunnit bli några år äldre räcker till för att skyla över hans rent fotbollsmässiga tillkortakommanden. Det gjorde den ju varken i Belgien eller i Danmark, men den svenska högstaligan håller nog inte riktigt samma klass som de där han spelat under de senaste åren.

Medan man i Örebro verkar att glädja sig över återkomsten tycks detsamma även gälla i Danmark.

BT: Brøndby skiller sig af med flop: Svensker skifter hjem

I och med Almebäcks återkomst så får man väl anse att det personalmässiga hålet i mittförsvaret är tilltäppt. Återstår att se om det även gäller det fotbollsmässiga. En del skall han väl ändå ha lärt sig under sina utlandsår. Dessutom verkar ju Axén vara rätt bra på att få urspårade spelarkarriärer på rätt spår igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.