Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya tränare i U-trupperna

ÖSK skriver på sin hemsida, att Patrik Anttonen, nu när den aktiva karriären avslutats, tar sig an uppgiften som assisterande tränare för ÖSKs nybildade U16-trupp. Huvudansvarig tränare för truppen är Daniel Wickström.

Att träna fotbollslag verkar vara något av en familjespecialitet. Pappa Lars-Erik har ju under många år verkat som målvaktstränare i olika sammanhang i ÖSK och ÖSK Ungdom. Patriks yngre bror Niclas jobbar sedan förra sommaren tillsammans med Håkan Juhlin som assisterande för U15-truppen hos ÖSK Ungdom.

Patrik är inte den ende som tar steget tillbaka över de Blå Bergen. Jonas Bohlin tar efter Anders Karlssons tragiska bortgång över som målvaktstränare för de äldre U-trupperna. Jonas har under många år verkat som målvaktstränare i Degerfors och även funnits tillgänglig som reservmålvakt vid de tillfällen då behov uppstått.

ÖSK: Anttonen tillbaka som tränare: ”ÖSK har alltid varit min klubb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.