Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Adam Eriksson får lämna GAIS

Adam Eriksson (hösten 2010)

Adam Eriksson (hösten 2010)


Talangtruppens föredetting Adam Eriksson verkar ha spelat klart för GAIS. Göteborgslaget har liksom de flesta andra göteborgslag med undantag av BK Häcken en bräcklig ekonomi. Efter att tidigare under lågsäsongen avslutat kont(r)akten med sex spelare meddelar man nu att ytterligare sex stycken får söka sig nya arbetsgivare. De spelare som berörs är Reuben Ayarna, Richard Ekunde, Adam Eriksson, Linus Thornblad och Sandeep Mankoo samt fjolårets lagkapten Patrik Ingelsten.

Ett alternativ för dem tycks vara att trots allt fortsätta i GAIS, men till sämre villkor / lägre lön.

Man kan ju tycka, att GAIS kunde ha gått ut med detta betydligt tidigare. Nu kan det bli svårt för dessa spelare att finna nya klubbar eftersom många klubbar redan satt sina trupper för 2016. Men det var förmodligen detta som var meningen från GAIS sida. De vill antagligen behålla de flesta om än till en lägre kostnad. Och då är det inte så bra om det finns alltför många alternativ att välja bland.

GAIS: Aktuellt arbete kring GAIS A-trupp
GAIS: Inga förlängningar för ett flertal spelare

Adam Eriksson statistik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.