Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Blohm blir agent

ÖSKs föredetting Pelle Blohm, som på senare år mest gjort sig känd som fotbollskommentator i Canal More, fick nyligen beskedet att hans åsikter inte längre behövs i TV4-gruppen. Istället kommer han att ägna sig år agentverksamhet anställd av det norska företaget Stars & Friends Scandinavia, ett dotterbolag till Stars & Friends Interantional. Hans uppgift tycks dock inte vara att knyta svenska spelare till sin nya arbetsgivare utan att försöka placera ut spelare från agentstallet hos svenska föreningar. S&F:s spelare verkar i de flesta fall komma från Centraleuropa och från Balkanländerna.

Något större avtryck på den skandinaviska spelarmarknaden verkar hans nya arbetsgivare ännu inte gjort om spelarförteckningen på deras hemsida är korrekt. Vid en genombläddring kunde jag bara hitta en spelare i Molde och en i Midtjylland. Företaget representerar för tillfället närmare 300 spelare – några av dem internationellt gångbara namn, men även en hel del juniorer och spelare i lägre ligor.

NA: Lämnar tv – och blir spelaragent
Pelle Blohms Blogg: Nytt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.