Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oklart för Astvald

Degerfors ville förlänga, men Marcus Astvald vill vidare. I morgon gör han sin sista träning med Degerfors (för det här året). Vad som händer sedan verkar vara skrivet i stjärnorna.

Enligt Astvald finns det förfrågningar från klubbar i både Allsvenskan och Superettan, men han vet inte vilka det är. Det låter han sin agent Jonas Wirmola sköta. Därför kan han inte heller svara på frågan om ÖSK har visat intresse.

Nu verkar det dock som om Wirmola i sitt ”stall” även har Kalle Holmberg och Michael Almebäck så man får väl anta, att frågan har tagits upp i ett eller annat sammanhang. Om inte annat så av Wirmola som ju skall försöka placera sin spelare och det helst i allsvenskan.

NA: Astvald om framtiden: ”Vet inte vad som händer”

För övrigt har jag svårt att tro när spelare hävdar att de lagt över hela ansvaret att ta hand om eventuella förfrågningar på sina agenter. Om jag var en arbetslös fotbollsarbetare skulle jag i alla fall vara väldigt intresserad av att höra vilka som hört av sig. Men att säga att agenten har hand om allt är väl ett praktiskt sätt att undvika alltför närgångna frågor från pressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.