Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åtvidaberg vill ha Astvald

FotbollDirekt skriver idag, att Åtvidaberg hoppas att knyta ÖSKs föredetting Marcus Astvald liksom Simon Helg (fd GIF Sundsvall och Hammarby) till sin uttunnade trupp inför återkomsten till Superettan.

FotbollDirekt: Jagar både Helg och Astvald – men drabbade av köpstopp

Värvningsförhoppningarna har dock kommit på skam eftersom klubben befinner sig i en ekonomiskt mycket utsatt situation. Trots att man nu är på väg in i vinterfönstrets mest intensiva period har klubben infört köpstopp, vilket i fotbollssammanhang väl är att likställa med värvningsstopp.

Corren: Inga spelare kan värvas till ÅFF

Om det verkligen är så att intresset varit ömsesidigt är det bästa för Marcus att slå några år i Östergötland ur tankarna. Åtvidaberg har redan förlorat många tongivande spelare från årets trupp och det är mycket tveksamt om de kan ersättas med tillnärmelsevis likvärdiga ersättare. Troligare är det nog att ÅFF drabbas av samma öde som BP och Mjällby gjorde i år.

NA: Astvald jagas av seriekonkurrent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.