Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stort intresse för ståplatskampanjen

Ståplatskampanjen

ÖSK drog igår igång en kampanj för att locka och belöna klubbens trogna ståplatspublik. Fram till den sista februari kommer man att kunna köpa ett årskort till Västra Stå för det sensationellt låga priset 799 kronor.

Vart den felande enkronan tagit vägen vill jag låta vara osagt. Det verkar nästan som om det är ett marknadsföringsknep för att få årskortet att verka ännu billigare än vad det faktiskt är. Det behövs inte, tycker jag. Det här är förmodligen, även med enkronan på sin rätta plats, Sveriges billigaste biljetter om man vill se 15 allsvenska matcher plus en cupmatch mot GAIS.

Kampanjen har verkligen fått en flygande start. Det verkar vara många som insett att det här är ett verkligt prisvärt erbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.