Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK satsar på Västra Stå

När ÖSK idag släppte information om årskorten för säsongen 2016 var det mesta som det brukar – alltså lite dyrare, men inte avskräckande mycket. En nyhet finns det dock med i paketet – en speciell satsning på publiken på Västra Stå. Fram till den sista februari kan man nämligen köpa ett kraftigt rabatterat ståplatsårskort för 799 kronor. Det innebär ett styckpris per match på 50 kronor, eftersom även matchen mot GAIS i Svenska Cupen ingår i paketet.

För innevarande säsong såldes 174 årskort till ståplatsläktaren. Ambitionen för det kommande året är att det skall bli minst 500 stycken.  För att ge den här kampanjen en liten extra knuff erhåller de 100 först tecknade årskorten dessutom:
– En specialdesignad Västra Stå-halsduk, samt en
– Gratis bussresa med Kubanerna till valfri bortamatch i Allsvenskan

På kampanjen egen hemsida kan man följa hur kampanjen går. Just nu någon timme efter släpp har redan 14 årskort (samt halsdukar och bussresor) mutats in.

ÖSK: NU FYLLER VI VÄSTRA STÅ TILL BRÄDDEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.