Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ajdarevic till Rosenborg?

Färdigtrollat på Behrn Arena för den här gången?

Färdigtrollat på Behrn Arena för den här gången?


Aftonbladet var (väl) först med nyheten om att Astrit Ajdarevic kan vara på väg till norska Rosenborg. Att Astrit ser sig om kommer inte som någon överraskning. Han har under höstens lopp varit tillräckligt svävande på målet beträffande var han kommer att spela nästa år att det varit klart att han avser att undersöka hur marknaden ser ut för hans del.

Rosenborg som vinner Tippeligan i år borde vara en intressant klubbadress, både ekonomiskt och spelmässigt. Om han får spela som han vill. I ÖSK har Astrit haft en väldigt fri roll. På laguppställningen uppsatt som anfallare har rört sig över mycket stora ytor. Frågan är om han i en klubb som Rosenberg kommer att få samma friheter eller om han måste underordna sig tränarens uppfattning om var han skall vara och vad han skall göra.

Jag tror inte att vi skall räkna med Astrit för nästa år. Han har faktiskt gjort vad han lite kaxigt hävdade i somras – hjälpt till att fixa så att ÖSK klarade sig kvar i allsvenskan. Så mycket mer kan man knappast begära. (Att önska sig är en annan sak). Nu drar han vidare mot nya utmaningar övertygad om sin egen förträfflighet.

Aftonbladet: ÖSK-stjärnan nära Rosenborg
NA: Astrit på väg till storklubb: ”Inga kommentarer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.