Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman Murad uttagen till Morgondagens Stjärnor

ÖSKs Lukman Murad, som den här säsongen varit utlånad till BK Forward, har blivit uttagen till Norrlaget i div 1-seriernas säsongsavslutning. Det var han förra året också, men då med Sebastian Ring, Linus Lamu och Amar Bukva som sällskap från Trängen. I år är hans ensam representant för Örebros div 1-lag. Coachas gör laget då som nu av Magnus Kihlberg.

Matchen spelas på Swedbank Park i Västerås söndagen den 15 november klockan 14:00. Förra året var den tillgänglig från Viasat via Webben. Det blir troligen även fallet för årets match.

Ettan Fotboll: Morgondagens Stjärnor

Lukmans kontrakt med ÖSK går ut efter den här säsongen. Enligt NA skall han denna vecka skall han denna vecka få besked av Magnus Sköldmark om det blir någon fortsättning eller ej hos ÖSK för hans del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.