Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Biljettpriser

I det tysta har det skett en viss differentiering av ÖSKs biljettpriser under året. Numera kan man även köpa biljetter även till de blåa B-, C- och D-sektionerna på Norra Läktaren medan sittplatserna på Östra Läktaren utgör det billigaste sittplatsalternativet. För de bästa platserna på Norra Läktaren verkar gälla, att man avvaktar vilka bokningar som görs av ”sponsorerna” innan överblivna platser släpps till försäljning.

För närvarande ser biljettstrukturen ut på följande sätt.

Biljettyp Blå Gul Röd Grön Ståplats
Vuxen 300 275 225 200 140
Rabatterad 260 210 170 150 90
Barn 100 90 90 90 40

Vid Spelarinvest kvartalsmöte igår nämnde ÖSKs VD Simon Åström att biljettintäkterna – trots att publikantalet blir ungefär detsamma som förra året – kommer att överträffa de budgeterade intäkterna med ca 1,5 mkr. Detta trots att redan budgeten låg högre än fjolårsutfallet.

Behrn Arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.