Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almin Masic landslagsuttagen

Syranka Cup: Ett nytt landslagsuppdrag för ÖSKs Almin Masic.

Syrenka Cup: Ett nytt landslagsuppdrag för ÖSKs Almin Masic.

ÖSKs Almin Masic är en av sexton spelare som tagits ut för deltagande i Syrenka Cup med det svenska P16/99-landslaget. Turneringen spelas i Polen med deltagande från Sverige, Polen, Cypern, Belgien, Georgien, Norge, Rumänien och Luxemburg. Sammanlagt skall tre matcher spelas och resultaten i den första matchen bestämmer vem man skall möta i den andra.

Med åtta deltagande lag och tre matcher verkar det väl mest av allt handla om en ”vanlig cupturnering” med placeringsmatcher. Sverige möter i sin första match den 1 september Luxemburg, vilka borde vara överkomliga motståndare.

SvFF: Trupp till Syrenka Cup

Man skulle kanske kunna tycka, att med tanke på hur bra ÖSKs U16-trupp preseterat i år, så borde ytterligare någon ÖSKare kunnat bli uttagen till truppen. Men den här gången verkar man ha koncentrerat sig på spelare från de södra delarna av Sverige. Är de så mycket bättre i den delen av Sverige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.