Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup Dag 4: Förlust mot Falkenberg

Ingen lycka för ÖSKs 15-åringar då de mötte Falkenbergs FF i den första matchen i C-slustpslet. Ändå var det ÖSK som började bäst och som också tog ledningen genom Odilon Sangwa efter 16 minuter. ÖSK var det klart bättre laget inledningsvis. Motslutet av halvleken fick dock Falkenberg bättre grepp om spelet och det krävdes (bland annat) en bra räddning av Jacob Nilsson i ÖSK-målet för att hålla ledningen fram till halvtidsvilan.

Falkenberg vände sedan matchen till sin fördel genom tre mål i mitten av den andra halvleken (18. 20. och 27.). Odilon Sangwa lyckades visserligen reducera med ungefär 5 minuter kvar att spela, men närmre en straffläggning än så kom inte ÖSK.

I lördagens placeringsmatch om platserna 11 resp. 12 kommer ÖSK att få möta Assyriska FF som besegrades av IK Sirius med 1-0. Den matchen spelas redan kl. 08:30 så det bör i alla fall vara regnsäkert på Rosta Gärde.

I A-finalen senare på lördagen möts Angereds FC och Hammarby IF medan Helsingborgs IF och Djurgårdens IF gör upp om bronsmedaljerna (om det nu finns några sådana)

Lagets hemsida: Matchreferat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.