Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Westerlund till BK Forward

Anton Westerlund och Boris Lumbana i en U21-match mot Assyriska i juli 2013..

Anton Westerlund och Boris Lumbana i en U21-match mot Assyriska i juli 2013.

För några veckor sedan skrev jag, att Anton Westerlund nog hade bytt klubbadress till BK Forward. Jag låg lite fel i tiden, då jag trodde att hans kontrakt med ÖSK gick ut den sista juni. Han hade nämligen då en månad kvar på sitt ÖSK-kontrakt. Men nu är alla frågetecken uträtade. ÖSK skriver om övergången på sin hemsida och NA har en del information om Anton och om övergången.

Under tiden hos ÖSK har han företrädesvis spelat som mittback eller på mittfältet. Forward har mestadels placerat honom som ytterback. En position som jag tycker passar honom bra. Man kan då dra nytta av hans defensiva kvaliteter på ett bättre sätt samtidigt som han får en möjlighet att stöta framåt i planen, vilket han gillar.

Eyravallsbloggen önskar Anton lyckat till hos BK Forward.

ÖSK: Westerlund till BK Forward
NA: Han går från ÖSK till Forward
BK Forward: Klart idag: Anton in och nytt lån från Syrianska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.