Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge förlänger

Patrik Haginge: Ingen återbäring från Kammarrätten.

Patrik Haginge: Förlänger med 2 år.

ÖSK har av allt att döma börjat jobba med listan på de spelare som har kontrakt som går ut efter årets säsong. Den listan är rätt lång och på den kunde man fram till idag finna Patrik Haginge, Ahmed Yasin, Christoffer Wiktorsson, Marcus Pode, Samuel Mensah, Christer Lipovac, Eidur Sigurbjörnsson och förmodligen även Ayanda Nkili.

Idag har dock listan kunnat kortas ned något när ÖSK meddelar att man kommit överens med Patrik Haginge om en tvåårig kontraktsförlängning. Hagge kommer alltså att representera ÖSK minst fram till och med år 2017.

Patrik spelade sin första A-lagsmatch för ÖSK i april 2004 (bortavinst mot Landskrona med 1-0). Sedan dess har det hunnit bli 210 matcher till samt de 43 han spelade för Djurgården under några år av Örebro-exil.

En bra nyhet tycker Bloggen som alltid uppskattat Hagges positiva inställning och vilja att alltid ge sitt yttersta för laget.

ÖSK: Patrik Haginge förlänger med ÖSK
ÖSK: Haginge om förlängningen (video)
NA: Haginge: ”Det var ingen tvekan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.