Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söndagsmatcher 150503

U19.
Spelade ju igår och dem har jag redan skrivit om. Vinst blev det med 4-2.


U17.
Var i Göteborg och tog seriens första seger mot BK Häcken. Det stod 2-2 rätt långt in i matchen och innan ÖSK lade in en högre växel då Viktor Walldén gjorde 3-2 i den 56. minuten. Därefter rasade det för göteborgarna och när det hela var över hade det blivit 6-2 till ÖSK. Målskyttar för ÖSK var Viktor Walldén (2), Oliver Kåhed, Arvid Brorsson, Lukas Hjort, Hampus Lundgren och Ebrima Jaiteh. Kul att se att båda västgötarna gjorde mål. De har haft det lite trögt i säsongsinledningen.
Matchfakta:
20. 0-1 Arvid Brorsson (Viktor Walldén)
27. 0-2 Oliver Kåhed (Ebrima Jaiteh)
42. 1-2 Ismar Bilajbegovic
51. 2-2 Roj Chwaich
56. 2-3 Viktor Walldén (Ebrima Jaiteh)
83. 2-4 Hampus Lundgren (Ebrima Jaiteh)
85. 2-5 Ebrima Jaiteh (Kevin Johansson)
88. 2-6 Lukas Hjort (Ebrima Jaiteh)

ÖSKs laguppställning: Gustav Franck – Gabriel Fernsten, Alex Hahne (84), Joseph Spångberg, Oscar Sandberg – Lukas Hjort (70), Kevin Johansson, Arvid Brorsson, Oliver Kåhed – Viktor Walldén (75), Ebrima Jaiteh

Ersättare: Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg (84), Adem Greku (70), Hampus Lundgren (75)

Matchens lirare var ÖSKs Ebrima Jaithe.

Bloggens kommentar: Nu när Ibo har lärt sig att passa också kan han bli hur farlig som helst.


U16.
Det yngsta U-laget var i Gävle och vann med utklassningssiffrorna 6-0. En väl genomförd match av rapporten på lagets hemsida att döma Målgörare: 7. Mattias Sjöberg, 11. Adam Leijon, 25. Albin Zidaric (straff), 27. Adam Leijon, 69. Jonathan Aronsson och 78 Murat Kuyumcu.
Laguppställning: Harald Detlofsson, Martin Trinh, Murat Kuymcu, Edwin Lundkvist, Gustav Pauly(ht) – Fahad Said Hassan (49), Matias Sjöberg (49), Jonathan Aronsson, Albin Zidaric (38) – Adam Leijon, Henrik Westher
Ersättare: Sebastian Ternevid (38), Viktor Svensson (40), Isak Eklöf (49) och Jonathan Erikdsson (49)


ÖSK Söder Dam.
Oavgjort och mållöst i Köping mot Forsby. Det var nog ett resultat som inte ingick i planeringen. Söder tyckte att de ägde matchen, men vad hjälpte det om man inte gör några mål.


Den 14-åriga talangen Emma Östlund (fast hon blir nog 15 senare i år) fick göra div 1-debut. Tyvärr blev den bara knappt 10 minuter innan hon fick gå av efter att ha fått en smäll. Vi hoppas att det inte var så allvarligt.

ÖSK Söder Dam: Jollan höll Nollan…
NA: Målvakten sjuk – då höll mittfältaren nollan

Matchtrupp: Maya Pettersson, Hannah Uhlan, Lisa Sundell, Klara Thorsén (72), Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Olivia Puhls (ht), Freja Olofsson, Emma Tivemo, Emelie Lundqvist, Joline Jakobsson
Ersättare: Hanna Holmgren Karlsson (82, Lova Händel, Bianca Sjöberg (ht), Emma Östlund (in 72, ut 82)


P16 U.

Sturehovs Adam Bark  blev matchvinnare då Sturehov besegrade ÖSK Ungdoms 99-or.

Sturehovs Adam Bark blev matchvinnare då Sturehov besegrade ÖSK Ungdoms 99-or.


ÖSK Ungdoms äldre regionala lag besökte Sörbyvallen. Till att börja med såg allt ut att vara under kontroll och laget tog en snabb ledning med 2-0. Det gick kanske lite för lätt och plötsligt stod det 4-2 till hemmalaget. ÖSK lyckades reducera till 4-3 bara för att släppa in två mål till 6-3. Ytterligare ett tröstmål nickades in i slutsekunderna. Mot matchens slut hade ÖSK en rätt konstant press mot Sturehov med både en stolp- och en ribbträff.

Matchvinnare för Sturehov blev Adam Bark som ÖSKarna aldrig lyckades få grepp om.

ÖSKs matchtrupp: Olle Askerblom, Hassan Hussain, Carl Thuresson, Malcolm Stolt, Adam Fredriksson (k), Adam Gustafsson Stahle, Anton Söderman, Sebastian Carone, Kristoffer Erlandsson, Beroa Rahman, William Gåse, Odilon Sangwa, Mohamud Hussen, Martin Velander och Jack Meehan (mv)


P15 U.
ÖSK Ungdoms yngre regionala lag stod för en utmärkt prestation och besegrade på bortaplan Degerfors IF med 4-1. ÖSKs mål gjordes av Elliot Andersson (2) samt David Sandberg och Carl Berglund.
Matchtrupp: Martin Andersson (mv), David Sandberg, Lucas Parkedal Stenfelt, Edvin Cimirotic, Fredrik Karlsson (k), Mohammad Suliman Nassri, Gabriel Nyström, Mohammad Omran Nassri, Iliar Baktiaravitch Sultyyarov, Gustaf Strid och Joel Nilsson.
Ersättare: Jacob Nilsson (mv), Johannes Hjulström, Carl Berglund, Sebastian Ramstedt, Sixten Lindqvist, Joshua Jakobsson och Elliot Andersson

1 kommentar – kommentera

Niclas

Liten rättelse på U17, det var 6 olika målskyttar. Arvid Brorsson, Oliver Kåhed, Ebrima Jaithe, Viktor Walldén, Hampus Lundgren och Lucas Hjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.