Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almin Masic inbytt i landskamp

Det svenska P16-landslaget spelade idag sin första landskamp i träningsturneringen i Minsk, Vitryssland. Motståndet kom från Litauen och svenskarna vann matchen med 3-0. ÖSKs Almin Masic började på bänken och blev inbytt i den 65:e minuten.

Den här turneringen är ett minst sagt tidseffektivt arrangemang. Litauen idag, Estland i morgon och Vitryssland på torsdag – så ser landskampsprogrammet ut. Det här innebär med största sannolikhet att dagens bänkspelare kommer att få starta i morgondagens match.

SvFF: Inledande vinst mot Litauen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.