Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Westerlund på väg till Forward?

Anton Westerlund gjorde ÖSKs mål mot AIK.

Anton Westerlund på väg till BK Forward?.

I en kommentar till sammanfattningsartikeln för IFK Norrköping – Örebro SK nämner signaturen Tommy, att Anton Westerlund är med BK Forward på deras tränings- och uppladdningsläger i Turkiet. Bloggen har all anledning att tro, att signaturen Tommy vet vad han talar om i det här fallet, så det stämmer säkert.

Varken ÖSK eller Forward har nämnt något om detta. Kanske på grund av att allt inte är klart än beträffande utlåningen eller att man har ”haft tid”. Forward brukar ju i och för sig inte nämna något förrän allting är klart och ÖSK är väl inte alltid så jättebra på att informera om vad som händer i och kring de olika spelartrupperna.

Eftersom övergångsfönstret redan är stängt är det väl en ”listutlåning” som skulle kunna vara aktuell för Antons del. En utlåning som i så fall bör gynna samtliga tre parter. Anton bör kunna få betydligt mer speltid än hos ÖSK, där han i princip varit hänvisad till de oregelbundet förekommande U21-matcherna. Forward får en väldigt användbar spelare som kan användas både som central mittfältare samt som inner- och ytterback. För ÖSKs del innebär utlåningen att det blir mer ”rejäl” speltid för Anton, samtidigt som man fortfarande kan ta tillbaka honom när som helst om det skulle behövas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.