Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Returmöte mot Rynninge

För andra gången på en vecka möts ÖSK och Rynninge i en träningsmatch. Förra gången hade ÖSK satt en U19-etikett på sitt lag och den hör gången säger man U21. Någon större skillnad mellan de två matchtrupperna är det dock inte. Kanske inte så konstigt eftersom U21 i rätt hög grad brukar befolkas av spelare från U19 och Spetsgrupp. In i laget från de högre nivåerna ansluter Christoffer Wiktorsson, Sebastian Ring och Christer Lipovac.

ÖSK har aviserat följande Laguppställning: Kalle Westdahl – Michel Yanez, Carl Ekstrand Hamrén, Viktor Franssila (U17), Christoffer Wiktorsson – Felix Möller, Anton Westerlund, Mirza Turan, Sebastian Ring – Christer Lipovac, Jonathan Lundberg
Ersättare: Micke Loön, Viktor Walldén och Albin Ödberg (Det skulle inte förvåna mig om det sitter några fler spelare på avbytarbänken då matchen börjar).

Motståndarna från Rynninge verkar komma med ungefär samma matchtrupp som till den första matchen. Inte ett A-lag alltså utan ett U21-lag med några spridda A-lagsspelare.
Rynningetruppen: Andreas Carlström (mv), Adam Nyqvist U21 mv, Mehmet Basic, Leo Almer, Ante Jälevik, Sebbe Bichler, Viktor Lindqvist, Alexander Floren, Jens Arrby, Pierre Hertin, Sebastian Chu, Marcus Gustafsson, Rodin Deprem, Miran Abdulrahman, Henrik Hultberg, Anderson Da Silva, Bita Bångens och Mirza Basic.

ÖSK: U21-derby mot Rynninge
Rynninge IK: Hessel inför matchen mot ÖSK

Bloggen var inte så imponerad av ÖSKs insatser i den första matchen, vilket nog framgår av matchrapporten.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.