Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman till BK Forward

Det har under vintern varit lite oklart var Lukman Murad kommer att spela fotboll under den kommande säsongen. I höstas spelade han för Forward. När hans kontrakt gick ut efter säsongen tycks Forward inte ha varit intresserade av att ge honom ett nytt. I stället blev det ÖSK som förlängde utan att dock göra speciellt mycket väsen om det. Under försäsongen har han sedan inte varit med på någon av ÖSKs träningsmatcher eller på lägret i Portugal.

Nu verkar det dock som om det kommer att bli BK Forward som blir hans klubbadress under det här året. För några dagar sedan berättade han via Twitter, att han kommer att spela för Forward i år.

När BK Forward idag träningsspelade mot Karlslunds IF (1-1) fanns Lukman mycket riktigt med på laguppställningen. Om det rör sig om en regelrätt övergång eller om ett ”lån utan sedvanlig övergångsanmälan” (Fotbollsutvecklande föreningssamarbete avseende professionell spelare) är oklart, men det mesta lutar väl åt att det rör sig om ett lån. På så sätt kan han ju få regelbundet med matchtid samtidigt som han finns tillgänglig för ÖSK om det skulle behövas.

Jag noterar även att Joel Nilsson (-97) som de senaste två åren representerat ÖSK verkar ha gått tillbaka till Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.