Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ljung tar över

Per-Ola Ljung vill sätta sin prägel på GAIS.

Per-Ola Ljung vill sätta sin prägel även på GAIS.

Göteborgs-Posten publicerar idag en intervju med ÖSKs tidigare tränare Per-Ola Ljung. Han berättar om hur han ser på sin nya klubb och hur han vill att den skall utvecklas. En hel del av hans tankegångar känns igen från hans tid hos ÖSK.

Samtidigt kan man inte undgå att slås av att han riktar en rätt hård kritik – om än något inlindad – mot den hittillsvarande GAIS-ledningen. Klubbchefen Jonas Lundén lär väl till exempel inte vara speciellt nöjd med hur Ljung lägger ut texten om hur det borde vara.

Göteborgsposten: Per-Ola Ljung hyllar Gaismentaliteten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.