Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sigurbjörnsson in i truppen

När Eidur Sigurbjörnsson rätt oväntat dök upp i december månad tillsammans med några provspelare sades det från ÖSKs sida, att man ville få en möjlighet att titta lite närmare på en spelare som man haft utlånad under de två senaste åren. Att det dessutom fanns (påstods finnas) ett norskt intresse från lag i Tippeligan för honom bidrog nog till intresset.

När de övriga provspelarna sedan försvann efter att ha visat upp sig under december blev Eidur kvar. Jo, man ville titta lite mer på honom. Eftersom ÖSK i alla fall hade hans lön att betala var det kanske inte så konstigt med det.

Januari månad gick och februari kom – Eidur var fortfarande kvar och reste med till matchlägret i Portugal. En bra möjlighet att få se honom i matchsituationer.

I Portugal stod han för bra insatser och numera talar man från ÖSKs sida om Eidur som om han alltid var en del av truppen. Inget officiellt besked från klubbens sida att han tagits till nåder, men tillräckligt många indicier för att jag skall flytta in honom i den ordinarie truppen i Bloggens truppsammanställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.