Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Medlemskortet

Medlemskort
Medlemskortet för år 2015 kom med posten igår.  Detta innebär bland annat att medlemsförmånerna är säkrade för ytterligare ett år. Således kan Bloggens utsända åtnjuta följande:

» Regelbundna nyhetsbrev via e-post
» 10% rabatt på souvenirer
» Medlemspin
» Fri entré till ÖSK:s träningsmatcher
» 10% på mat, 4e Våningen
» 15% på mat, O’Learys i Örebro
» Nyhet: Matchhäfte med entrébiljett till ett flertal klubbar och idrotter.

Av dessa medlemsförmåner är det väl i huvudsak träningsmatcherna som varit intressanta. En fördel som dock i år devalverats kraftigt eftersom det enligt försäsongsprogrammet bara verkar finnas en träningsmatch där gratisprivilegiet kan åtnjutas.

Om det är som en kompensation för detta (förmodligen inte) eller av någon annan anledning (förmodligen) så innehåller utskicket även sju fribiljetter. Dock ej till någon av ÖSKs matcher utan till några andra mer eller mindre närliggande evenemang. Nämligen till en match vardera för: Karlslund herr och dam, Rynninge herr och dam, ÖSK Bandy, ECO Örebo (basket) och Black Knights (sk. amerikansk fotboll). Positivt givetvis att ÖSK på så sätt puffar en del för den lokala idrotten.

Lite förvånande dock att man inkluderar det nyuppflyttade div 1-laget från Rynninge Dam i erbjudandet, men inte ens har varit i kontakt med förra årets seriesegrare i samma serie. ÖSK Söder Dam ingår ju trots allt i ÖSK-familjen och man tycker väl att de i alla fall borde ha tillfrågats om de ville vara med på erbjudandet. Bloggen undrar vad man kan ha emot damerna ute på GPP IP som sakta men väldigt säkert segar sig upp genom seriesystemet.

1 kommentar – kommentera

Wärle

Ingenting självklart, ibland går det fort när saker görs. ÖSK Söder dam borde självklart tillfrågats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.