Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alushaj till Larvik

Ibrahim Alushaj. (Foto: Motala Vadstena Tidning)

Ibrahim Alushaj. (Foto: Motala Vadstena Tidning)

Motala AIFs poängmaskin har (till slut) bestämt sig för vilket lag han skall representera under den kommande säsongen. Det blev till slut den norska klubben Fram Larvik som valet föll på. Tidigare har det spekulerats i att någon av göteborgsklubbarna skulle ligga bra till. Alushajs nya klubb spelar i norska serie 2, vilket motsvarar svenska div 1, alltså på samma nivå som Motala AIF. I sin nya klubb kommer han att bli lagkamrat med Andreas Drugge.

Alushaj var en av de inbjudna deltagarna i den test/U-21match som ÖSK spelade mot Brommapojkarna under hösten. Han gjorde et bra intryck, men inte tillräckligt bra för att han skulle vara av intresse för ÖSK. Dessutom låg helt säkert hans ålder honom i fatet. Han blir 30 i år.

Motala Vadstena Tidning: Alushaj har klart med ny klubb
Östlandsposten: Fram har funnet sin goalgetter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.