Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Albertsson till Karlslund

Filip Albertsson och Christer Lipovac som prisutdelare under Örebrocupen år 2013.

Filip Albertsson och Christer Lipovac som prisutdelare under Örebrocupen år 2013.

Karlslunds IF skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Filip Albertsson om ett flerårigt avtal. Filip har tillhört ÖSK Ungdom/ÖSK sedan han var 13, då han kom från IK Sturehov. Han har som medlem av ÖSKs Spetsgrupp tränat med A-truppen. Under det senaste året var han utlånad till BK Forward.

Bloggen, som följt honom under 5-6 år tycker att det är tråkigt att se att han lämnar ÖSK. Samtidigt är det givetvis så att det i dagsläget ser rätt stängt ut på ÖSKs centrala mittfält, varför det i hans ålder nog kan vara klokt att söka sig till en klubb där möjligheterna att få regelbunden speltid ser bättre ut. Karlslund har, tycker jag, gjort ett riktigt fynd. Så länge Filip kan hålla sitt humör under kontroll kommer han att vara en stor tillgång för laget.

Samuel Wowoah hälsar Filip Albertsson välkommen till Karlslund Arena.

Samuel Wowoah hälsar Filip Albertsson välkommen till Karlslund Arena. (Foto: Karlslunds IF)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.