Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fritzson(s) till Degerfors

Ludvig Fritzson var en av flera provspelare som deltog i en U21-match för ÖSK i somras. Motståndare var Brommapojkarna och matchen slutade med ÖSK-vinst 2-0.

U21: Hopskrapad seger

Sedan dess har det inte hörts något om de testspelare som var med. Det är väldigt sällan det gör det när det gäller ÖSK.

Sedan dess har Tedjani Diawara från Rynninge bestämt sig för att påbörja sina gymnasiestudier i Norrköping. Idag kommer så nyheter om nästa övergång för en av provspelarna. Ludvig Fritzson från Tibro AIK har tillsammans med sin ett år äldre bror bror Hannes skrivit på för Degerfors IF. Det är väl på sätt och vis positivt. Det gör det ju lättare för ÖSK att hålla koll på om han/de fortsätter att utvecklas positivt. Bättre med speltid i Degerfors (om de får det) än en bänk hos ÖSK (om de ens fått sitta på den).

Degerfors IF: Fritzson & Fritzson klara för DIF

2 kommentarer – kommentera

Hemvändarn

N’är Tibro kommer på tal undrar jag om det hörts något nytt kring Axel Påhlsson. Han såg ju ruskigt lovande ut på mittbacken.

Ficedula hypoleuca

Nej, jag har inte hört något. Jag tror inte att man skall ha för stora förhoppningar i det fallet. Att rekrytera unga spelare från andra orter är något som ÖSK inte har någon organisation för. Det är mycket som skall ordnas, som skolgång, boende, ekonomi etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.