Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nurme varvar ner

För ett tag sedan blev det klart att ÖSKs tidigare målvakt Simon Nurme avslutar sin fotbollskarriär. Under sina år i IFK Mariehamn drabbades han av efterhängsna skador vid några tillfällen, vilket väl bidrog till att motivationen försvann. Han är bara 32 år, vilket inte är någon ålder för en fotbollsmålvakt, men han tyckte väl att det var dags att göra något annat i livet, antar jag.

Helt fotbollsfritt blir det dock inte tillvaron år 2015. I dag meddelade nämligen nyuppflyttade div 6-klubben BK Simperon att man kontrakterat sin sjunde målvakt. Hård konkurrens på den posten alltså (eller kanske snarare ingen alls). Simperon kan nu alltså skryta med att ha två tidigare allsvenska spelare i truppen. Klubben grundades ju av bland annat Per Johansson, när han tyckte att han gjort sitt hos BK Forward.

BK Simperon: Intervju Simon Nurme

Enligt ÖLFF:s serieindelningsförslag kommer ÖSK Söder och BK Simperon båda att tillhöra den södra div 6-serien nästa år.

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Hoppsan, tror rubriken blev lite tokig. :)

Ficedula hypoleuca

Det var inte den första gången jag blandade ihop Nurme och Rinne. Förmodligen inte den sista heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.