Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anttonen förlänger

Ombytta roller. Patrik Anttonen och Christoffer Wiktorsson har bytt både klubb och position med varandra.

Ombytta roller. Patrik Anttonen och Christoffer Wiktorsson har bytt både klubb och position med varandra.


ÖSKs föredetting Patrik Anttonen har kommit överens med Degerfors IF att det blir ytterligare ett år för Patrik hos det rödvita brukslaget. När ÖSK inför säsongen 2013 inte ville förlänga hans kontrakt var det många som frågade sig varför. Förmodligen hängde det ihop med att han åren innan haft en hel del skadeproblem och bara spelat 20 matcher på två säsonger.

Patrik hävdade dock att problemet med skadorna var överståndna, vilket under de två åren hos Degerfors visat sig stämma. Hos Degerfors har han i princip varit skadefri och spelat 54 av 60 matcher i Superettan. Av de sex han inte medverkade i missades tre på grund av avstängningar.

Degerfors IF: DIF förlänger med Anttonen
NA: ÖSK-ikonen förlänger med Dif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.