Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad får lämna Hammarby

Andreas Haddad - på jakt efter en ny arbetsgivare.

Andreas Haddad – på jakt efter en ny arbetsgivare.


ÖSKs föredetting Andreas Haddad får inte följa med Hammarby upp i Allsvenskan. Hans kontrakt går ut i år och Hammarby har valt att inte förlänga. Anledningen sägs vara, att han inte varit tillräckligt bra (för att uttrycka sig krasst). Under det gångna året spelade han från start enbart vid två tillfällen. Dessutom blev det 12 inhopp. Inte tillräckligt mycket för att Hammarby skall vara villig att låta honom ta upp en plats i nästa års trupp.

Onekligen något av ödets ironi att när Haddad för en gångs skull lyckades hålla sig mer eller mindre skadefri (enligt honom själv) så lyckades han inte ta någon startplats i sin klubb.

Haddad hoppas enligt Hammarbys hemsida, att finna en ny klubb som han kan representera.
– Jag har varit i stort sett helt skadefri ett längre tag och känner att kroppen är på gång. Jag känner att jag har många år kvar att spela, och jag har många år innestående efter de år jag missat. Så jag känner en stor hunger. Vi får se vad som händer, vilken klubb jag hamnar i.

Med tanke på hans tidigare skadehistorik och det faktum att han väl nu har de åldersmässigt bästa år bakom sig (han blir 33 nästa år), så kanske det inte blir så lätt. Högre upp än Superettan lär det knappast bli i alla fall om han nu stannar i Sverige.

Hammarby IF: Haddad: Stolt att ha representerat Bajen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.