Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Kvartsfinal i Pojkallsvenskan

Efter bortasegern mot Umeå FC förra helgen förra helgen får laget i kväll ta sig an en ny uppgift. Sollentuna FK, seriesegrarna i den norra pojkallsvenska serien tar emot på Norrvikens IP.

ÖSKs väg till kvartsfinalen blev dramatisk där ett övertidsmål av Marcus Karlsson avgjorde matchen till ÖSKs fördel. Sollentunas match mot IFK Norrköping slår dock utan tvekan ÖSKs Umeådramatik. Trots underläge två gånger om, ett motståndarmål på övertid, straffar och en utvisad lagkapten lyckades Sollentuna besegra IFK Norrköping och ta sig vidare till kvartsfinalen.

ÖSK och Sollentuna möttes för övrigt i en träningsmatch i somras. Då hade förortslaget inte mycket att komma med och ÖSK kunde mycket enkelt spela hem en vinst med 8-2 efter mycket bra spel. I kväll blir det nog betydligt tuffare mot ett gäng som inte ger upp förrän matchen är slut.

För matchen har ÖSK tagit ut följande trupp: Jonathan Lundberg, Albin Ödberg, Ebrima Jaiteh (U16), Joel Nilsson, Michel Yanez, Felix Möller, Almin Masic, Marcus Karlsson, Adam Nilsson, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Mirza Turan (k), Johan Sjögren, Mikael Loön, Albin Rydberg (mv, U16), Tim Bergström och Yosef Al-Mayahi

Matchen börjar inte förrän kl. 19:00, vilket väl känns lite onödigt sent för att vara en söndagsmatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.