Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac landslagsuttagen

Christer Lipovac uttagen till P18-landslaget.

Christer Lipovac uttagen till P18-landslaget.


Jag glömde skriva om detta i går, men givetvis skall Bloggen uppmärksamma, att Christer Lipovac blivit kallad till P18-landslagets trupp avseende den nordiska trenationersturneringen i Norge. Det är Norge, Danmark och Sverige som kommer att möta varandra. Sverige kommer att möta Danmark den 6 september och värdnationen den 8 september i Lyngdal (inte så långt från Kristiansand). Christers uttagning skedde väl lite grand med armbågen efter fyra återbud från fyra av spelare.

SvFF: Trupp till trenationsturnering i Norge

Christer har matchats väldigt hårt den senaste tiden: 24.8 (U19 – 90 min), 27.8 (DM – 90 min), 30.8 (U19 – 90 min) och 2.9 (U21 – 76 min). Förhoppningsvis innebär att han kommer formtoppad till landskamperna. Nu senast mot AIK i U21 tyckte jag han såg rätt alert ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.