Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulsson-Febo åter i Örebro

Mimmi Paulsson-Febo återvänder till Örebro.

Mimmi Paulsson-Febo återvänder till Örebro.


Söderdamernas föredetting Mimmi Paulsson-Febo återvänder efter ett halvår hos IK Sirius i Uppsala till Örebro. Det är dock inte ÖSK Söder som blir hennes nya klubbadress utan KIF Örebro. Där övertar hon platsen som andremålvakt efter Linda Domberg som flyttar till USA. KIF Örebro har den kanadensiska landslagsmålvakten Stephani Labbé som förstaval mellan stolparna och Mimmi får alltså finna sig i att finnas till hands om det skulle hända Labbé någonting.

NA: Här är Kif Örebros nya målvakt
KIF Örebro: Mimmi Paulsson-Febo ny målvakt i KIF Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.