Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman till BK Forward

BK Forward skriver på sin hemsida, att Lukman Murads övergång (som lån) nu är helt klar. Lukman lämnar ÖSK med omedelbar verkan och kommer att vara spelklar för Forward redan till nästa match. Denna ligger dock en dryg vecka framåt i tiden. (IK Frej borta den 9 augusti).

Samtidigt lånar ÖSK in mittbacken Mohammed Yosef Hatem Al-Mayahi (som för att göra det enklare brukar kallas Hammoudi).  Denne är född 1997 och tillhör den grupp på 60-talet ungdomar som var kallade till SvFF:s senaste breddelitläger. Där deltog från ÖSKs sida Mirza Turan och Felix Möller.

BK Forward gör även en rockad på sin målvaktssida (vilken dock inte berör ÖSK). Oskar Klasson lånas till Karlslunds IF medan Linus Wetterberg gör det omvända bytet.

1 kommentar – kommentera

Matte

En mittback till är ju precis vad som behövs i ÖSK…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.