Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup

Under den kommande veckan spelas Elite Hotel Cup i Örebro. Denna inbjudningscup för klass P15/99 brukar samla flera av Sveriges absolut bästa lag i åldersgruppen. ÖSK Ungdom som arrangör deltar givetvis och i år finns även IK Sturehov med som ett av de deltagande lagen med lokal anknytning.

ÖSKs gruppspelsmatcher spelas under måndag – onsdag enligt följande:

Måndag 21 juli 13:30 ÖSK Halmstads BK Ekängs IP
Tisdag 22 juli 13:30 ÖSK Jsödra GPP IP
Onsdag 23 juli 16:00 ÖSK Djurgårdens IF Ekängs IP

Nytt för i år är att turneringen flyttat från Rosta Gärde/Risbergska till ÖSK Ungdoms anläggningar på Sörbyängen med förläggning i Navets skola. Detta har blivit möjligt tack vare de nyanlagda planerna på Grönpepparparkens IP (tidigare Navets IP).

ÖSK ställer upp med följande trupp under ledning av Ted Larsson.

ÖSKs trupp till Elite Hotel Cup 2014.

ÖSKs trupp till Elite Hotel Cup 2014.

Ett lag som i sina bästa stunder kan bjuda på riktigt bra fotboll, men som inte alltid förmår att hålla nivån på topp. Några av de spelare som det kan löna sig att hålla ett öga på är målvakten Jack Meehan, mittbacken 9 Viktor Svensson, mittfältsstrategen 12 Henrik Westher, anfallaren 17 Jonathan Eriksson och den nyligen landslagsuttagne vänsterkantsspelaren 18 Almin Masic. Men det finns givetvis även andra duktiga spelare i laget. Det brukar alltid vara någon som kanske lite oväntat gör en riktigt bra turnering. Nya i truppen sedan i våras är Mohamud Ibrahim Hussen och Mahad Ibrahim Hussen – två bröder som kommit över till ÖSK från Kungsörs BK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.