Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama fick sparken

ÖSKs föredetting Valdet Rama har fått lov att lämna sin spanska klubb Real Valladolid i förtid. Trots att hans kontrakt med klubben räcker ytterligare ett år har han kommit överens med klubben att han redan nu skall lämna dem. Av allt att döma har klubben köpt ut honom från resten av kontraktet.

Rama representerade den spanska klubben 31 gånger  och hade en plats i startelvan vid 10 tillfällen. Det verkar väl i första hand som om beslutet att avsluta Ramas kontrakt bottnade i ekonomiska överväganden. Valladolid åkte ur den högsta spanska ligan i våras och måste följaktligen anpassa ekonomin efter de nya förhållandena. Tillräckligt bra för att man skulle kunna sälja honom verkar man inte ha ansett att han var.

NA hävdar av någon anledning, att det var Rama som bröt kontraktet, men så var det nog inte.

NA: Förre ÖSK-stjärnan bröt kontraktet

El Norte de Castilla: ”Toca apretarse el cinturón”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.