Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Finalförlust i Nordisk Flick

Det blev en klar förlust för det svenska laget, då Nordisk Flickturneringen avgjordes. Deras motståndare från Tyskland vann matchen med 3-0. ÖSK Söders Freja Olofsson fick vänta tills den andra halvleken började innan hon fick sin speltid.

SvFF: Finalförlust mot Tyskland

För Freja, som enligt rapporter varit lite småkrasslig, blev väl turneringen inte hundraprocentig. Hon ”fick finna sig i ” att starta samtliga fyra matcher som ersättare för att sedan bli inbytt i tre av dem. Mot Nederländerna och Tyskland blev till andra halvlek och i matchen mot England kom hon på plan i den 33:e minuten.

På sätt och vis var det kanske bra att hon kunde ta det lite lugnare. Nästa vecka spelar hon nämligen tillsammans med sina lagkamrater från ÖSK Söder i elitturneringen Gothia Cup Trophy. Det lär bli en intensiv vecka och det är nog bra att kunna komma till den turneringen någorlunda fräsch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.