Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin kvar året ut

Nordin Gerzic får styra ÖSKs mittfält året ut.

Nordin Gerzic får styra ÖSKs mittfält året ut.

Lite överraskande meddelade ÖSK redan idag, att man kommit överens med IFK Göteborg om att förlänga Nordin Gerzics lånekontrakt året ut. Att Nordin blir kvar överraskar inte, men att beskedet kom så pass snabbt överraskar ( i alla fall mig). Nordins tidigare lånekontrakt sträckte sig fram till den 31:a juli, mitt i sommarens transferperiod.

Att beskedet kom redan nu kan väl inte betyda annat än att IFK Göteborg är rätt klara på sin sak. De anser tydligen inte att Nordin har så mycket att tillföra deras spel att de vill att ta tillbaka honom. Publiciteten kring hans spelproblem kan möjligen ha spelat in då de bestämde sig. ÖSK å andra sidan köper inte loss Nordin från Göteborg utan nöjer sig med att låna honom ytterligare en halv säsong.

Alternativt: IFKs nytillträdde sportchef Mats Gren ville inte chansa på att ta tillbaka en spelare innan han haft en ordentlig möjlighet att utvärdera den nuvarande truppen. På så sätt passar en fortsatt utlåning till ÖSK in i hans planer också.

ÖSK: Nordin Gerzic förlänger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.